Kilpailutoiminta

Arvokilpailut

Laukkajaos pyörittää CAS-vuoden mukaan arvokilpailuja. Arvokilpailuiksi luetellaan yleisesti ne kilpailut, jotka tunnetaan nimeltä ja palkintosummat ovat hieman normaalilähtöjä suuremmat. Arvokilpailuun voi esimerkiksi kuulua sarja lähtöjä (esim. Dubai Sim Cup) tai se voi olla yksi yksittäinen lähtönsä (esim. The Kentucky Derby). Arvokisoiksi luetaan myös useamman päivän kestävän kilpailut (esim. Breeders’ Cup) ja erilaiset kisasarjat (esim. Sim Mile Challenge).

Haluatko oman arvokilpailun?

Laukkajaoksen alaisuuteen on mahdollista anoa oman jäsentallinsa, -yhdistyksensä tai -seuransa arvokilpailuja. Kilpailu tulee järjestää tuolloin säännöllisesti CAS vuosittain ja se on suunnattu tietylle rodulle/roturyhmälle. Omat suurkilpailut voi myös pitää Laukkajaoksen suurkilpailufoorumilla ja tällöin tarvittaessa joku muukin voi kyseisen kisan pitää, jos kilpailun kehittäjä/pitäjä on jostain syystä estynyt.

Mikäli olet ideoinut arvokilpailuja tai suurkilpailun ja haluat järjestää sen säännöllisesti LJ:n tukemana, ota yhteyttä jaokseen sähköpostilla.