Nuoret hevoset Tulevaisuuden toivot

Sasnakin tulevaisuuden lupaukset. Alle 1-vuotiaat varsat muuttavat heti vieroitukset jälkeen kilpatalliin, jonka elämään varsat saavat tottua samalla kun kasvavat. 1-vuotiaaksi asti varsat elävät kuitenkin suurimman osan ajasta kesäisin laitumilla, mutta talvikaudella varsat otetaan talliin ja alkavaan koulutukseen.

Varsojen myynti

Joka kevät vuoden täyttävistä varsoista muutamia tulee julkiseen myyntiin ennen tai jälkeen mahdollisen LJ:n huutokaupan. Ajankohdasta ilmoitetaan etusivulla hyvissä ajoin samoin kuin myytävistä varsoista. Etusijalla ostajaehdokkaista ovat ehdottomasti laukkatallit tai henkilöt, jotka laukkaurheilua harrastavat. Niin laukkaurheilun vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin ostajaehdokkaat ovat kuitenkin molemmat tasavertaisia sopivan kodin etsinnässä.

Myytävää varsaa on koulutettu muiden varsojen tapaan. 1-vuotias osaa kulkea nätisti taluttaessa, kengitys (vuolu) / eläinlääkärin tarkastus onnistuvat moitteetta samoin hoitotoimenpiteet. Varsa on totutettu lastaukseen sekä kuljetukseen. Lihaksiston kasvattaminen on pikkuhiljaa aloitettu mm. juoksutuksella. Varsat ovat myös eläinlääkärin tarkastamia ennen myyntipäivän esittelyä.

Vuotiaat varsat

ori Turambar Melkor Lady Cynthia II
ori Fingolfin Argon Armored Little Heart

Maitovarsat

Top