In memoriam
Sasnak Calida


s. CAS I, kuollut CAS XXII

166cm rautias tamma
Kasvattaja Sasnak Racehorses

Kilpaillut 9f-12f matkoilla ja yleensä hiekka/nurmipohjaisilla radoilla.
Statistiikka (G3) 19: 4-5-3-3, 226 480v€, 71 500v$

Kilpailukalenteri

4th: G3 William Donald Schaefer Handicap, UG Victoria Gold Cup

Calida on hyvin paljon emänsä kaltainen; arvokas päättäväinen pikkuneiti. Calidan kanssa työskentely pitää olla johdonmukaista ja suostuttelussa pääsee pitemmälle kuin pakottamalla. Calida osaa olla itsepäinen ja yleensä juuri silloin, kuin sitä vähiten tarvitaan. Kuljetuskoppiin menon kanssa saa varata aikaa, sillä jos se ei onnistu ensimmäisellä yrityksellä, niin tiedossa on kymmeniä uusia yrityksiä. Calida on käsiteltäessä reipas ja innokas menemään. Karsinasta tamma lähteekin vauhdilla, joten varansa saa pitää ettei jää jalkoihin. Hoitaessa tamma on rauhaton. Napakalla käskyllä Calida rauhoittuu joksikin aikaa. Uusissa paikoissa tai tapahtumissa tamma on jännittynyt ja vaatii aikaa tottuakseen.

Satuloidessa Calida on levoton, kuopii ja viskoo päätään innoissaan. Radalla Calida on aluksi jännittynyt kuin viulun kieli, mutta rentoutuu kun pääsee alkuun. Ratsastaessa Calidan kanssa toimii pehmeät otteet. Calida nauttii juosta täysillä, mutta sen kisaviettiä pitää saada vielä paremmaksi. Tamma juoksee mieluiten lauman joukossa, ei johtavalla paikalla.


Sukutaulu ja jälkikasvu

Sasnak Cospinoza - CAS07 ori, emä Sasnak Calida
Kuollut.
16: 3-1-2-4, 237 700v€, 155 000v$

Sasnak Carrera - CAS09 165cm, rautias, tamma, emä Sasnak Calida
3rd: G1 SJ Ecru Conspiracy 4th: G2 Fragaria Vesco Memorial, G1 John C. Mabee
G1,15: 4-3-2-4, 833 220v€

Sasnak Cantada - CAS10 165cm, tamma, emä Sasnak Calida
Myyty 1-vuotiaana. Ei kilpaillut.

Rockefeller SNAK - CAS11 165cm, ori, emä Sasnak Calida
Myyty ratsuksi.

Sasnak Cincinati - CAS18 rautias, tamma, emä Sasnak Calida
3rd: G3 International Stakes
G3 16: 2-3-4-2, €271,707.00

Sasnak Calida West Fargo VFU WW Royal Champ Royal Challenge
Lordly Gray
  G2, 20: 4-3-5-1 Level Two VFU
Blue Angel's Junior
  31: 6-7-6-6 SB's La Surimus
Sasnak Carmina Arsenal F Arsenal III (evm)
  39: 15-4-7-3 Femina (evm)
  G1, 43: 11-8-6-1 BDF Celiné Grand Royal
  32: 4-5-3-3 Midnight's Sun

Isälinja Royal Challenge, emälinja Midnight's Sun
Neljän polven sukutaulu

Sasnak Calidan isä West Fargo on Irlantilaisen Cullamoren tilan hieno jalostusori. West Fargo kilpaili pitkillä matkoilla loistokkaan uran, sillä 20 startista ori sijoittui peräti 13 starttia! Lopulta West Fargon ura katkesi jännevammaan 4-vuotiaana. West Fargon jälkeläisistä ei ole tietoa tällä hetkellä.

West Fargon isälinja on tunnettua WW Royal Champ -linjaa. WW Royal Champ oli aikansa hieno periyttäjäorii, jonka jälkeläisiin lukeutuvat mm. West Wine VFU, Wildcat VFU ja Carter RG. Tämä isälinja on Cullamoressa todettu menestyksekkäimmäksi sukulinjaksi, vaikkei isäorii koskaan kilpaillutkaan laukkakilpailuissa. Myös West Fargon emä Level Two VFU edustaa Cullamorelaista huippua. Level Twon hienoihin jälkeläisiin kuuluu mm. Eight Mile VFU, joka jo 2-vuotiaana voitti grade 1 lähdön. Level Twon sukutaulu edustaa laukkahevosten vanhempia linjoja.

Sasnak Calidan emä Sasnak Carmina oli omana aikanaa tilan tähtitammoja. 43 pitkänmatkan startistaan Sasnak Carmina sijoittui peräti 26:ssa joista 11 oli voittoja! Sasnak Carmina ylsi urallaan myös grade 1 voittoon ja kahteen grade 2 voittoon. Breeder´s Cup Distaf -lähdössä Sasnak Carmina oli kolmas. Siitostammana Sasnak Carminan toivotaan olevan yhtä hyvä. Sasnak Calida on tamman ensimmäinen varsa.

Sasnak Carminan isä on edesmennyt Arsenal F, joka ei ole niin tunnettu, vaikka sitä käytettiin jonkin verran jalostuksessa ja statistiikakin on hieno! 39 startista ori voitto jopa 15! Arsenal F jälkeläisistä löytyy muutama menestynyt hevonen kuten Arizona CTB, Fatima CTB ja Free Silver CTB. Sasnak Carminan emä BDF Celiné on keskinkertaisesti kilpaillut kaunis tamma. Nyttemmin jalostuksessa vaikuttava tamma on osoittautunut hyväksi. Parhaimpiin varsoihin kuuluu mm. Sasnak Exploiter, Cassidy SNAK ja Excalibur SNAK.


Tulokset

Kilpailukalenteri


Virtuaalihevonen, sim-game horse.

Top